آب مغناطیسی در خاک و آب برای زراعت، دام، طیور، ماهی و …

افزایش جمعیت و نیاز روز افزون به مواد غذایی ، بشر را به سمت بهره برداری غلط ازمنابع آب و خاک سوق داده و این در حالی است که پایداری بخش کشاورزی را زیرسوال برده است . عدم مصرف مواد آلی و همچنین مصرف بی رویه آب ، سم و کودشیمیایی باعث افزایش تراکم خاک ، افزایش وزن مخصوص و کاهش نفوذ پذیری خاک گردیده است. به همین دلیل ساختمان خاک سفت شده و شرایط مساعدی برای رشد وتوسعه ریشه گیاه وجود ندارد .
باتوجه به روند کاهش زمین های حاصلخیز و کمبود آب خصوصاً در بخش کشاورزی محققین را واداشته تا با اختراع دستگاه رسوبزدا گامی بزرگ در جهت کاهش مشکلات و معضلات این بخش بردارد.
در رسوب زدایی، یک میدان مغناطیسی پیچیده و کمپلکس ، با اعمال نیرو بر روی یون های املاح رسوب گذار ( که عمدتاً ازنوع بی کربنات های محلول بوده و از عوامل اصلی سختی آب می باشند ) ، آنهارا از حالت یونی خارج کرده و به شکل مولکولی تبدیل می کند .
ماحصل این پروسه، تبدیل کریستال یونی ( کمپلکس کلسایت در متداول ترین فرم که رسوبی سخت و پیچیده از خود بجا می گذارد ) به کریستال مولکولی ( کمپلکسآراگونایت در متداول ترین فرم که نرم و غیر چسبنده است ) می باشد . مولکولهای حاصله به یکدیگر ملحق شده ( پدیده دانه برفی یا Snow ball ) و در آب بصوربت شناور باقی می ماند و بدین سان نه تنها رسوب گذاری املاح متوقف میگردد ، بلکه امکان حذف این املاح معلق  نسبتاً ساده نیز امکان پذیر خواهدگردید.
از سویی دیگر با آزاد شدن مولکول های آب درگیر در هیدرات اسیون املاح رسوب گذار ، کاهش بیش از 10 % کشش سحطی آب و افزایش حلالیت آب ، رسوبات پیشین نیز از جداره رها شده و در آب حل خواهند شد .
کشاورزان و باغداران در اکثر مناطق کم آب کشور به منظور استفاده بهینه از آب ، ازسیستم آبیاری تحت فشار استفاده می کنند. این در حالیست که سختی بالای آب آبیاری و محتوای بالای کربنات و بی کربنات کلسیم و منیزیم موجب تشکیل رسوب و ایجاد گرفتگی در لوله ها ، خصوصاً در نازلها و قطره چکانها میشود.
نمکهای موجود در خاک و آب در سطح خاک جمع شده و موجبات معضل شوره زایی وسفت شدن خاک را فراهم می کند که تجمع نمکها در اطراف ریشه ها باعث کاهش رشد گیاه شده که همان پیری زود رس است .
حلالیت آب به دلیل آزاد شدن مولکولهایی که تا به حال درگیر یونهای فوق الذکر بودهاند بالا رفته و با افزایش حلالیت آب ، کشش سطحی کاهش یافته و به دنبال آن خاصیت خیس کنندگی و یا تر شوندگی خاک افزایش می یابد . در نتیجه این فرآیند ، ظرفیت نگهداری آب در خاک افزایش یافته و میزان تبخیر در سطح خاک نسبت به آبیاری معمولی کاهش می یابد ، که خود موجب پائین آمدن زمان آبیاری و صرفه جویی در مصرف آب می شود .
با بالا رفتن حلالیت آب جذب کود و نمکهای خاک توسط گیاه افزایش می یابد که این موضوع به ارتقاء کیفیت و رشد بیشتر محصول کمک می کند .
در نتیجه خاکسفت ( کلوخی ) که مانع رشد ریشه های گیاه بودند به خاک نرم تبدیل شده وریشه زائی گیاه را موجب می شود و به تبع آن ، گیاه شاداب تر شده و موادغذایی را بهتر در اختیار برگها قرار می دهد که خود افزایش فتوسنتز ، کمیت، کیفیت و زود رسی حدود ( 10 تا 20 روز ) محصول و نیز سطح سبز و تراکم یکنواخت و رفع مشکل آبسوزی در آبیاری بارانی را به ارمغان می آورد .
بااستفاده از این آب ، کود و سم در آب بهتر حل شده و جذب آن نیز سریع تر وآسانتر شود ، در نتیجه با مصرف کود کمتری به نتیجه دلخواه خواهیم رسید واز این لحاظ نیز صرفه جویی خواهیم داشت .
دربخش دام و طیور هم بالا رفتن حلالیت آب باعث می شود دارو و مکمل های غذایی و ویتامین ها بهتر و راحت تر حل شده و دیگر رسوبات ژلاتینی در تانک دارو نخواهیم داشت ، علاوه بر آن دارو بهتر جذب بدن دام و طیور شده و اثر مطلوبتری می گذارد و با مقدار داروی کمتری به نتیجه دلخواه رسید و همین خودباعث صرفه جویی در مصرف داروها و مکمل ها ی غذایی می شود.
شرکت مغناطیس صنعت ( پایا تجارت ) با بیش از ده سال سابقه کار در زمینه های تحقیق و تولید بهبود دهنده های مغناطیس استاتیک آب و تنها دارنده ثبت اختراع به شماره 68705 و همچنین عضویت در پارک علمی فناوری کشور ، با داشتن رزومه های متعدد در طرح های مختلف پژوهشی ، اجرایی کشاورزی و دامپروری در سراسر کشور توانسته است موفقیت خود را عملاً به اثبات برساند.

 

 

چگونگی عملکرد ضد رسوب های مغناطیسی در کشاورزی و دامداری

در ضد رسوب های مغناطیسی ، میدان اعمال شده بر جریان آب عبوری ، یک میدان مغناطیسی بسیار قوی از گونه ای از آهن رباهای خاص بوده که تغییراتی را درنحوه آرایش بارهای الکتریکی و مولکولهای آب ایجاد می نماید .

از آنجا که مولکولهای آب بصورت نامنظم قرار داشته و بارهای مثبت و منفی آنها درجایگاه طبیعی خود قرار ندارد میدان مغناطیسی ایجاد شده توسط این ضد رسوبها باعث می شود تا مولکولهای آب از حالت بی نظمی بصورت مرتب در آمده و سطح تماس آنها با یکدیگر کاهش یابد که این فرآیند به معنی افزایش مولکولهای آزاد آب و در نتیجه بالا رفتن قدرت حلالیت آب می باشد .

با توجه به بالارفتن قدرت حلالیت آب بدیهی است که رسوبات تشکیل شده از قبل بر روی سطوح مسیر جریان آب پس از گذشت مدت زمانی که به ضخامت رسوب و دبی جریان آب بستگی دارد از بین می روند .

در این تکنولوژی میدان های مغناطیس استاتیک بدون تغییر در ساختار شیمیایی املاح، بر روی ساختار فیزیکی آب اثر گذاشته و بی کربنات ها را از فاز کلسیت به فاز آراگونیت تبدیل می نماید که در پی این تغییر فاز ، حلالیت آب به میزان قابل توجهی افزایش یافته و در نهایت کیفیت آب بهبود می یاید

تأثیرات عمومی آب مغناطیسی در کشاورزی، دامپروی بر لوله کشی ، آب و خاک :

– حذف رسوبهای پیشین.
– کاهش قابل توجه و چشمگیر بار میکروبی.
– نصب آسان، سریع و ارزان و عدم نیاز به راهبری، سرویس، خدمات، شارژ، سرویس و برق.
– رفع نیاز به روش‌های سنتی رسوب زدایی.
– افزایش طول عمر سیستم‌ها.
– پیشگیری از گرفتگی نازل‌ها، قطره چکان‌ها و افشانکها در آبیاری قطره ای.
– پیشگیری از تشکیل رسوب و گرفتگی و خوردگی.
– کاهش هزینه تولید.
– کاهش هزینه نگهداری خطوط انتقال آب.
– رفع آب سوزی در آبیاری بارانی تا ۱۰۰ درصد.
– بهبود طعم و مزه محصول و افزایش کیفیت و کمیت آن.
– صرفه جویی در مصرف آب آبیاری تا ۳۰ %
– مغناطیسه نمودن مولکول‌های آب و ایجاد ساختمان هشت وجهی در آن‌ها کاملاً هماهنگ و منطبق با مایعات بدن می‌باشد. دقیقاً مانند آب چشمه های معدنی.
– عدم مصرف انرژی.
– کاهش هزینه تعمیر و نگهداری و بدون نیاز به اپراتور و کاربر.

 

تأثیرات آب مغناطیسی بر خاک و زراعت :

 

– زودرسی حدود ۱5 تا ۲۰ روز و رسیدگی یکنواخت محصولات کشاورزی.
– افزایش میزان محصولات از 15 تا 20%
– نفوذ آب در اعماق بیشتر خاک و اصلاح خاک و تغییر در میزان املاح در عمق‌های مختلف خاک ( 0 – 1/5 متر) بعد از فرآیند آبیاری.
– جذب بهتر و آسان‌تر مواد غذایی از جمله آهن، روی، منیزیم، کلسیم و … از خاک.
– جلوگیری از کلوخه شدن و سخت شدن بستر خاک.
– افزایش نگهداری رطوبت در خاک و جلوگیری از گرفتگی منافذ.
– حذف شوره های سطح خاک.
– تسریع جذب آب توسط گیاهان و سهولت توسعه ریشه‌ها و استحکام آن‌ها.
– عدم انسداد و پرشدگی خلل و فرج خاک توسط رسوبات به ویژه کلسیت و در نتیجه تخلخل و پوکی خاک.
– افزایش کیفیت محصول صنایع تبدیلی و غذایی.
– صرفه جویی در مصرف کود.
– حفظ تخلخل و پوکی خاک.

 

تاثیرات آب مغناطیسی در گلخانه‌ها :

– جلوگیری از گرفتگی نازل‌ها و دریپرها.
– افزایش سرعت جوانه زنی گیاه.
– افزایش سرعت قلمه دهی.

 

تاثیرات آب مغناطیسی در پارک‌ها و فضای سبز :

– افزایش انعطاف پذیری چمن و تراکم بالاتر.
– افزایش سبزینگی درختان، گل‌های زینتی و چمن‌ها.
– ماندگاری بیشتر گل‌های زینتی.

 

تاثیرات آب مغناطیسی بر چمن استادیوم‌های ورزشی :

– افزایش انعطاف پذیری چمن و تراکم بالاتر.
– افزایش سبزینگی چمن.
– افزایش تراکم چمن.

 

تاثیرات آب مغناطیسی بر دام :

 

– جلوگیری از رسوب ترکیبات کلسیم در دستگاه گوارش دام.
– افزایش میزان شیردهی تا 10% و افزایش گوشت تا 7%
– جذب بهتر مواد غذایی.

 

تاثیرات آب مغناطیسی بر ماکیان :

 

– افزایش کیفیت گوشت، وزن مرغ و کاهش تلفات در مرغ و جوجه.
– جلوگیری از گرفتگی نازل‌های آبرسانی (نیپل ها).

 

تاثیرات آب مغناطیسی بر آبزیان :

– افزایش حلالیت آب و بالا بردن میزان اکسیژن محلول در آب و کاهش مرگ و میر.

 

تاثیرات آب مغناطیسی در آب نماهای شهری :

– عدم گرفتگی رسوبی نازل‌های آب نما.
– حفظ زیبایی حوضچه های آب نما.